mijngezondheid.net

Afspraken maken

Via MijnGezondheid.net kunt u eenvoudig en snel online een afspraak maken met de huisarts voor een consult van 10 minuten (één klacht). Denkt u meer tijd nodig te hebben dan 10 minuten of heeft u meerdere vragen, overleg dan telefonisch met de doktersassistente. Met MijnGezondheid.net is de praktijk 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Bij spoedeisende zaken neem altijd telefonisch contact op met de praktijk.

Hoe werkt het?
Alle patiënten zijn aangemeld voor deze dienst en kunnen er dus gebruik van maken. U kunt inloggen op MijnGezondheid.net via onderstaande link. Middels DigiD wordt uw identiteit vastgesteld (zie informatie onder aan deze pagina). U kiest de datum en het tijdstip van uw voorkeur en de afspraak staat meteen in de agenda van de huisarts genoteerd. U kunt alleen afspraken plannen van 10 minuten, dat wilt zeggen één klacht. Heeft u meerdere klachten of denkt u dat 10 minuten niet genoeg zijn, dan wordt u verzocht telefonisch een afspraak in te plannen. Wilt u de afspraak verzetten of annuleren? Ook dat is makkelijk zelf te regelen via MijnGezondheid.net of u belt met de praktijk. We verwachten dat u zich minimaal 24uur van te voren afmeldt, als u toch niet kunt op de door u gemaakte afspraak. Voor patiënten die zich niet aan deze afspraak houden, wordt de mogelijkheid om online afspraken te maken geblokkeerd.

Wat is DigiD?
Met uw strikt persoonlijke DigiD (een gebruikersnaam en wachtwoord) kunt u zich identificeren op websites van de overheid en van organisaties die een overheidstaak uitvoeren. Zo weten deze organisaties dat ze echt met u te maken hebben.

Voor het gebruik van MijnGezondheid.net heeft u in verband met veiligheid en het waarborgen van privacy ook een DigiD nodig met sms-functie. Hiervoor heeft u dus ook een mobiele telefoon nodig.

Een DigiD aanvragen
Een DigiD vraagt u aan via de website www.digid.nl. Uw DigiD bestaat uit een gebruikersnaam en een wachtwoord die u zelf samenstelt zodat u deze gemakkelijk kunt onthouden. Voor het aanvragen van een DigiD, heeft u uw BSN-nummer en uw mobiele telefoon nodig. Houd deze daarom bij de hand.

Voor gebruik van DigiD op MijnGezondheid.net dient u een DigiD met sms-functie aan te vragen. Als u al een DigiD hebt, kunt u de sms-functie aanvragen via Mijn DigiD. Meer uitgebreide informatie over het aanvragen van een DigiD, vindt u op www.digid.nl

Let op: Uw gebruikersnaam en wachtwoord zijn strikt persoonlijk. Bescherm deze gegevens daarom goed en voorkom dat anderen er misbruik van kunnen maken. DigiD en medewerkers van DigiD zullen u nooit vragen om uw gebruikersnaam, wachtwoord of activeringscode. Niet per e-mail, telefoon of op welke manier dan ook.

Hoe werkt DigiD op MijnGezondheid.net
Wanneer u wilt inloggen op MijnGezondheid.net, verwijst de site u automatisch door naar de inlogpagina van DigiD. Op deze pagina vult u uw gebruikersnaam, wachtwoord en sms-authenticatie in. Hierna keert u vanzelf terug naar de site van MijnGezondheid.net en kunt u van deze service gebruik maken.

Schuiven naar boven