Corona

Beleid omtrent coronavirus

In verband met de corona epidemie is de praktijk beperkt bereikbaar. De inloopspreekuren zijn komen te vervallen. Kom niet zonder afspraak naar de praktijk.

De huisartsenpraktijken blijven bereikbaar voor vragen. Het is telefonisch helaas druk. U kunt bijvoorbeeld uw vraag stellen via de medgemak app of via mijngezondheid.net stuur een bericht naar de huisarts met uw vraag. Daar kunt u ook foto’s bij meesturen. Deze app en website zijn veilig en vertrouwelijk.

Heeft u een vraag die niet kan wachten neem dan telefonisch contact op met de assistente. De doktersassistente en/of de huisarts bekijkt dan samen met u wat in uw situatie het beste is om te doen.

De Apotheek Benu Carnissehuis

Haal geen medicatie op bij de apotheek wanneer u klachten heeft die kunnen passen bij het corona virus. Zorg dat iemand zonder klachten de medicatie voor u ophaalt of maak gebruik van de automaat of de bezorgmogelijkheden van de apotheek. Zie website van de apotheek.

 De apotheek zal de komende dagen tussen 12.00-14.00 uur gesloten zijn.

Prikpost STAR-SHL (bloedprikken)

De priklocatie Carnissehuis is tot nader order gesloten. U kunt voor bloedafname terecht op de Carnissesingel 51, na het maken van een afspraak.

Aanpassing spreekuur door coronavirus

Vanwege alle maatregelen rond het coronavirus zijn de spreekuren anders dan u gewend bent van ons. We zullen meer vragen telefonisch afhandelen of via een e-consultKlik hier door voor meer informatie.

Informatie patiëntendossier tijdelijk landelijk beschikbaar

Zorgverleners op de huisartsenpost, coronapost of de spoedeisende hulp van het ziekenhuis kunnen nu, in het kader van de Corona opt-in tijdelijk overal in Nederland de professionele samenvatting van het dossier van jouw eigen huisarts raadplegen. Dat is nu erg belangrijk maar in de toekomst ook. Kijk daarom op de site volgjezorg.nl en kies of je dit in de toekomst ook wilt.

Meer informatie over het coronavirus